KROPP

Huden är kroppens största organ. Den är ca två kvadratmeter stort och har många olika uppgifter, t. ex. att reglera kroppstemperaturen, bibehålla fukten i kroppen, skydda mot mekaniska påfrestningar och farliga ämnen från omgivningen och bilda D-vitaminer. Det är viktigt att hålla kroppen ren, både för att känna sig fräsch men också för att huden ska kunna fungera optimalt. Rosenseriens kroppsprodukter hjälper Dig att hålla Dig fräsch och att tillföra och bibehålla fukten i huden.

Shampoo for Hair and Body Litsea Cubeba

Mild duschkräm/schampo för kropp och hår. Innehåller kameliaolja som ger glans och elasticitet till hår och hud. Schampot har även en viss balsameffekt.

Body Scrub Litsea Cubeba

Kroppspeeling som stramar upp och stärker huden. Tar bort döda hudceller, öppnar porerna och gör huden jämn och len. Fräsch citrusdoft från litsea cubeba.

Foot Cream - Fotkräm Peppermint

Fuktgivande fotkräm med uppmjukande effekt på förhårdnader och självsprickor. Uppfriskande doft och effekt från pepparmynta, arnika och mentol. Bra för torra underben.

Shampoo with Argan Oil - Schampo med arganolja

Milt ekologiskt och krämigt schampo med arganolja. Ger håret glans och elasticitet. Passar alla hårtyper. Även bra för torr och känslig hårbotten samt färgat/behandlat hår.

Vegetable Soap - Vegetabilisk tvål

En mild tvål/duschkräm baserad på naturliga vegetabiliska oljor och extrakter. Kan användas på den mest känsliga huden.

Sunscreen - Solkräm

Solkräm med karoten är en helt ny ekologisk solskyddskräm till ansikte och kropp. Den är framtagen för att ge skydd, vårda och återfukta din hud.

Self Tan - Brun utan sol

Ger fin färg av vegetabiliskt DHA från sockerbetor. Färgen sitter i 3-5 dagar, önskas mörkare färg smörj oftare. Full effekt efter 4-10 timmar. Går utmärkt att sola med, innehåller inget UV-filter.

Hand Cream - Handkräm

En välgörande handkräm som lätt absorberas av huden. Gör händerna mjuka och smidiga. De vegetabiliska oljorna och örterna i krämen har en skyddande effekt på huden.

Deodorant Roll On

Mild, effektiv och dryg deodorant som håller dig fräsch länge. Deodoranten har en bas av rättvisemärkt aloe vera gelé som gör den mycket dryg och skonsam för din hud.

Deodorant Spray Citrus Spraydeodorant citrus

Naturlig och effektiv deodorant med hygienisk sprayfunktion. Deodoranten har en bas av ekologiskt kinesiskt grönt te som gör den mycket dryg och skonsam för din hud. 100 % naturlig och med naturliga salter som motverkar dålig lukt. Den nya har en fräsch doft från citrusfrukter.

Sweden Eco Organic Skincare Deodorant

Mild, effektiv och dryg deodorant som håller dig fräsch länge. Deodoranten har en bas av rättvisemärkt aloe vera gelé som mjukgör huden och skyddar mot irritationer. Innehåller naturliga salter som förhindrar uppkomst av dålig lukt. Frisk citrusdoft från citron, lime och apelsin. 50 ml roll-on,

Body Butter Shaping

En intensivkräm för hud i behov av extra fukt, näring och effekt. Krämen återfuktar effektivt, stramar upp och gör huden sammetslen.

Body Oil with Sea Buckthorn - Kroppsolja med havtorn

En mycket lyxig kroppsolja med havtorn. Rik på naturliga vitaminer och omättade fettsyror. Havtorn innehåller både omega 3, 6, 7 och 9.

Jojoba Oil - Jojobaolja

100% ren kallpressad jojobaolja av högsta kvalitet. Jojobaoljan är mjukgörande, skyddande och fuktighetsbevarande. Balanserande på fet hud, motverkar torrhet och absorberas lätt.

Body Cream with Sea Buckthorn - Kroppskräm med havtorn

En helt ny fuktgörande kroppskräm som lätt absorberas av huden. Tillför fukt och hjälper huden att återfå smidighet och balans. Innehåller vegetabiliska oljor från olivolja, solrosor och havtorn.

Body Cream with Litsea Cubeba - Kroppskräm med Litsea Cubeba

Fuktgivande kroppskräm med litsea cubeba och havtorn. Krämen har en bas av rättvisemärkt aloe vera som återfuktar effektivt. Frisk citrusdoft av litsea cubeba.
TOP