Lip Balm - Läppcerat

Ny formula med karnaubavax, rapsolja och olivolja! Skyddar dina läppar effektivt samt ger näring och mjukar upp utan att skapa smörjberoende. Innehåller karnaubavax som skyddar mot väder och vind och bevarar värme och fukt. Kan användas runt munnen på torr och narig hud och på t ex torra nagelband. Finns i fyra smaker jordgubb, lavendel, blåbär och röda bär (hallon, jordgubb och röda vinbär).

Alla fyra har 100 % naturligt och 71 % ekologiskt certifierat innehåll. Godkänd av Djurens rätt och internationella PETA.

Innehåll:

Rapsolja, bivax, olivolja, karnaubavax, E-vitamin, växtsterol, vegetabilisk mjukgörare, arom/lavendelolja, rosenolja, sojaolja.

Jordgubb: jordgubbsarom.
Blåbär: naturlig blåbärsarom
Lavendel: lavendelolja
Röda Bär: naturlig arom från hallon, jordgubb och röda vinbär

Inci:

Brassica campestris seed oil, Cera flava, Olea europaea fruit oil, Copernicia cerafera cera, Tocopherol, Beta-sitosterol, Squalene, Aroma (se nedan respektive smak), Rosa damascena flower oil, Glycine soja oil.

Jordgubb: Fragaria ananassa
Blåbär: Aroma, Linalool, Cinnamyl alcohol och Benzyl benzoate (olika doftämnen som finns naturligt i blåbärsarom).
Lavendel: Lavandula angustifolia oil, Linalool, Limonene, Coumarin, Citral, Geraniol, Citronellol (olika doftämnen som finns naturligt i lavendelolja)
Röda bär: Aroma

Storlek: 7,5 ml

ÖVRIGA PRODUKTER:

Vitamin C Serum with Rose Root - C vitaminserum med rosenrot

C-vitaminserum med rosenrot är ett djupverkande serum som komplement till fuktkräm till natten. Med C-vitamin och rosenrot ger den huden en energikick.

Night Care Intense - Vitaminkräm natt

C-vitaminserum med rosenrot är ett djupverkande serum som komplement till fuktkräm till natten. Med C-vitamin och rosenrot ger den huden en energikick.

Carrot Oil - Morotsolja

En exklusiv olja som tillför din hud näring och ger en fräsch lyster. Morotsoljan har en bas av näringsrika oljor från avokado, solrosor och vetegroddar.

Rose Cream - Rosenkräm

Rosenkräm antirynk är en intensivt fuktighetsbevarande och mjukgörande kräm som motverkar hudens åldrande. Den har en starkt återfuktande och utslätande effekt på huden.
TOP