FUKT

Hur mycket fukt din hud innehåller betyder mycket för både hur den känns, hur den ser ut och hur bra den kan stå emot yttre påfrestningar. Rosenseriens ekologiska milda och ljuvligt doftande fuktkrämer är alla framtagna för att ge mycket fukt och hjälpa till att binda den i huden. Fuktkrämerna fungerar både som dag- och nattkräm. Huden närmast ögat är mycket tunnare än övrig hud och därför kan en vanlig ansiktskräm oftast vara för kraftig för partiet närmast ögat. Istället rekommenderas en lätt ögongelé som är gjord just för detta känsliga parti.

Eye Cream - Ögonkräm

En lyxig ögonkräm som reducerar de fina linjerna kring ögonen. Den har lätt sammandragande effekt och gör huden mjuk och len.

Moisturizer norm/dry skin - Fuktkräm normal/torr

Krämen för normal till torr och för den hud som börjat linjeras. Ger näring samt tillför och binder fuktigheten i huden.

Moisturizer dry/sensitive skin - Fuktkräm torr/känslig

Väl sammansatt kräm för torr, känslig hud som är i behov av extra vård. Den stärker, balanserar och mjukgör torr hud.

Moisturizer norm/oily skin - Fuktgelé normal/fet

Svalkande gelé som innehåller essentiella fettsyror, hyaluronsyra och arganolja. Tillför mycket fukt och vitaminer, absorberas lätt och verkar balanserande.

Calming moisturizer anti redness

Lugnande fuktkräm med dokumenterad effekt på rödhet i huden. Krämen förebygger och reducerar kronisk och tillfällig rödhet i huden samt återfuktar och mjukgör. Stärker kapillärer och gör blodkärlen mindre synliga så att rodnad dämpas.
TOP