KOSTEUS

Hyvään kasvohoitoon kuuluu pakollisena kosteuttaja. Rosenserienin eri ihotyypeille soveltuvat, miedon tuoksuiset kosteusvoiteet ravitsevat ja voimistavat.

Eye Cream - Silmänympärysvoide

Ylellinen silmänympärysvoide joka vähentää silmänympäryslinjauksia sekä ehkäisee turvotusta. Hellävarainen voide, joka kiinteyttää sekä pehmentää ja silottaa ihoa.

Moisturizer norm/dry skin - Kosteusvoide normaalille/kuivalle iholle

Voide juontuville kasvoille ja kaulalle. GLA:n ja biologisten vaikutusaineiden yhdistelmän ansiosta se ravitsee ja kosteuttaa ihoa.

Moisturizer dry/sensitive skin - Kosteusvoide kuivalle/herkälle iholle

Koostumukseltaan hyvä voide kasvoille ja kaulalle. Erityisesti kuivalle ja herkälle erikoishoitoa tarvitsevalle iholle. Vahvistaa ja rauhoittaa ärtynyttä ja punertavaa ihoa tehokkaasti.

Moisturizer norm/oily skin - Kosteuttava geeli normaalille/rasvaiselle iholle

Viilentävä geeli joka sisältää välttämättömiä rasvahappoja, hyaluronihappoa ja arganöljyä. Antaa iholle paljon kosteutta ja vitamiineja. Helposti imeytyvä ja ihoa tasapainottava.

Calming moisturizer anti redness

Ekologinen, rauhoittava kosteusvoide joka vahvistaa pintaverisuonia. Vähentää ja ehkäisee punotusta sekä kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Sisältää prebiootteja ja fermentoituja mineraaleja. Levitä iholle aamuin illoin.
TOP