Sweden Eco for Men Shaving soap - Partasaippua

Luonnonmukainen ja mieto saippua parranajoon ja kasvojen pesuun. Sisältää oliiviöljyä ja aloe veraa, jotka pehmentävät ja kosteuttavat ihoa. Partasaippuan pehmeä vaahto minimoi ihoärsytyksen riskin.

Kosteuta partasuti ja ravista siitä ylimääräinen vesi. Kierrä sutia saippuassa, vaahdota kannessa tai suoraan ajettavalla iholla. Huuhtele parranajon jälkeen haalealla vedellä. Saippua soveltuu myös kasvojen puhdistukseen.

Kaikki ainesosat ovat 100 % luonnollisia ja 78 % on luonnonmukaisiksi sertifioituja. Djurens Rätt -yhdistyksen ja kansainvälisen PETA:n hyväksymä. 100% vegaaninen.

Sisältö:

Aloe veraa*, piparminttuvettä*, kasviperäistä pesuainetta, kasviper. glyserolia*, kasviper. pesuainetta, ksantaanikumia, arganöljyä*, taikapähkinää, kasviper. sorbitolia, merisuolaa, ruusuöljyä*, 2 kasvisuolaa, kasviper. emulgointiainetta, kasviparfyymia, vettä

*Luonnonmukaisesti sertifioitu: EEC 834/2007 ja USDA/FDA

Inci:

Sodium/potassium stearate, Sodium/potassium olivate*, Sodium/potassium cacao butterate*, Sodium/potassium shea butterate*, Sodium/potassium cocate*, Glycerin*, Aloe barbadensis leaf juice*, Kaolin, Sodium/potassium castorate*, Ascorbic acid, Citrus paradis, Citrus paradisi, Citrus aurantium, Citrus sensis, Citrus reticulata, Parfum, Aqua, Citral**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**.

Koko: 60 ml

MUUT TUOTTEET:

Sweden Eco for Men Refreshing toner - Kasvo ja Partavesi

Virkistävä kasvo- ja partavesi käytettäväksi puhdistuksen ja parranajon jälkeen.

Sweden Eco for Men Moisturizer - Kosteusgeeli

Ekologinen, ihoa rauhoittava kosteusgeeli kasvoille ja kaulalle.

Sweden Eco for Men Shampoo for Hair and Body - Suihkusaippua/shampoo

Mieto ekologinen miesten suihkusaippua/shampoo. Sisältää hiuksia ja ihoa suojaavaa, hoitavaa ja vahvistavaa arganöljyä.

Sweden Eco for Men Deodorant

Ekologinen, 100 % luonnollinen ja tehokas deodorantti, myös herkälle iholle.
TOP