MEISTÄ

Luonnollisen ja ekologisen ihonhoidon kysyntää on ilahduttavasti lisääntymässä. Rosenserienille tämä ei kuitenkaan ole uusi ilmiö. Jo 1980-luvulla Laine Nilsson ja Agneta Törnqvist perustivat Rosenserien ihonhoitosarjan luonnonmukaiseksi vaihtoehdoksi ihon- ja kauneudenhoitoon. Samaa filosofiaa noudatamme edelleen tuotteidemme kehittämisessä ja valmistuksessa. Tuotanto perustuu korkealuokkaisiin, luonnollisiin ja ekologisiin raaka-aineisiin.

Luonnollinen ihonhoito tuntuu hyvältä.

Rosenserien on ruotsalainen ihonhoitosarja valveutuneille ihmisille, jotka haluavat hoitaa ihoaan ja samalla vaalia ympäristöä. Tuotteemme auttavat ihoa tehokkaasti palautumaan, suojautumaan ja uudistumaan luonnollisella tavalla ja ympäristöä rasittamatta.

Ruusun hoitavia ominaisuuksia on hyödynnetty kautta aikojen. Jo vanhat kreikkalaiset käyttivät ruusu-uutetta ihon rauhoittamiseen ja tasapainottamiseen. Tuotteidemme pohjana on aloe vera, kiinalainen vihreä tee ja kylmäpuristetut kasviöljyt. Ne tekevät Rosenserienin tuotteista hellävaraisia ja riittoisia. Rosenserienin tuotteet ovat miellyttävää ihonhoitoa sekä kasvoille että keholle. Niissä vitamiinien, kivennäisaineiden, valkuaisaineiden, hivenaineiden ja antioksidanttien välinen tasapaino on tarkkaan punnittu.

Toiminta-ajatuksemme perustuu pienimuotoisuuteen, joten voimme jatkuvasti valvoa, että tuotteemme täyttävät korkealle asetetut laatuvaatimukset. Tämä koskee sekä ekologisten raaka-aineiden valikointia että huolellista valmistusta.

YHDESSÄ VOIMME TEHDÄ MAAPALLOSTAMME HIEMAN PAREMMAN

EKOMERKINTÄMME TAKAA LUONNOLLISEN JA EKOLOGISEN SISÄLLÖN

  • luonollisten raaka-aineiden määrä ilmoitetaan

  • ekologisten, sertifioitujen raaka-aineiden määrä ilmoitetaan käytämme vain luonnollisia tuoksuaineita

  • tuotteemme eivät sisällä parabeeneja, alkoholia, mineraaliöljyjä, nanopartikkeleita, silikoneja tai geenimuunneltuja raaka-aineita

  • raaka-aineita tai lopputuotteita ei ole altistettu ionisäteilylle raaka-aineita tai lopputuotteita ei ole testattu eläimillä sisältö hajoaa helposti luonnossa

  • pakkaukset ovat ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä

ROSENSERIEN SITOUTUU JA TUKEE

100 % VEGAANINEN
Djurens Rätt -eläinsuojeluyhdistyksen hyväksymä. Kaikki Rosenserienin tuotteet ovat sataprosenttisesti vegaanisia.

ECOLOGICALLY CERTIFIED
Rosenserienin ekomerkintä takaa luonnollisen ja ekologisen sisällön.

EI TESTATTU ELÄIMILLÄ
Kaikki Rosenserienin tuotteet ovat Djurens Rätt-yhdistyksen ja PETAn (People for Ethical Treatment of Animals) sekä Cruelty Free Internationalin hyväksymiä.

EI TESTATTU ELÄIMILLÄ
www.djurensratt.se
www.peta.org
www.crueltyfreeinternational.org

FAIR FOR LIFE
Sertifioitu aloe vera
Rosenserienin aloe vera geeli tulee sertifioiduilta reilun kaupan luomuviljelmiltä. Reilun kaupan merkki on ”Fair for Life”, joka on IMO:n sertifioima sosiaalisen ja reilun kaupan merkki.

NOC SWEDEN
Noc Sweden - Natural Organic Cosmetics on toimialajärjestö, jonka jäseneksi hyväksytään luonnollisten
ja ekologisten ihonhoito- ja kauneustuotteiden valmistajia.

ROSENSERIEN ON ILMASTON KANNALTA VIISAS VALINTA
Klimatsmart.se -sivustolle on kerätty tuotteita ja palveluja, jotka auttavat kuluttajia tekemään vihreitä valintoja.

KIERRÄTETTÄVÄ
Rosenserienille luonto on tärkeä. Käyttämämme pakkausmuovit ovat kierrätettäviä ja suunniteltu ympäristöarvot huomioon ottaen.

TOP