Lip Balm - Huulirasva

Uusi koostumus, jossa karnaubavahaa, rapsiöljyä ja oliiviöljyä! Suojaa huuliasi tehokkaasti sekä ravitsee ja pehmentää aiheuttamatta voiteluriippuvuutta. Sisältää karnaubavahaa, joka suojaa kylmältä ja tuulelta sekä säilyttää huulten lämmön ja kosteuden. Sopii käytettäväksi myös kuivuneille ja rohtuneille alueille suun ympärillä sekä esim. kuivien kynsinauhojen hoitoon.  Neljä makuja: mansikka, laventeli, mustikka och punaiset marjat (vadelma, mansikka och punaherukka).

Kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja 71 % on luonnonmukaisiksi sertifioituja. Djurens Rätt -yhdistyksen ja kansainvälisen PETA:n hyväksymä

Sisältö:

Rapsiöljyä, mehiläisvahaa, oliiviöljyä, karnaubavahaa, E-vitamiinia, kasvisterolia, kasviperäistä pehmennysainetta, ruusuöljyä, soijaöljyä, tuoksuaine

Mansikka: mansikka-aromia
Mustikka: mustikka-aromia
Laventeli: laventeliöljy
Punaiset marjat: mansikan, vadelman ja punaherukan luonnollisia aromia

Inci:

Brassica campestris seed oil, Cera flava, Olea europaea fruit oil, Copernicia cerafera cera, Tocopherol, Beta-sitosterol, Squalene, Aroma*, Rosa damascena flower oil, Glycine soja oil.

*Mansikka: Fragaria ananassa
*Mustikka: Aroma, Linalool, Cinnamyl alcohol och Benzyl benzoate
*Laventeli: Lavandula angustifolia oil, Linalool, Limonene, Coumarin, Citral, Geraniol, Citronellol
*Punaiset marjat: Aroma

Koko: 7,5 ml

MUUT TUOTTEET:

Vitamin C Serum with Rose Root - C vitamiiniseerumi

Ruusunjurta sisältävä C-vitamiiniseerumi on syvävaikutteinen seerumi, jolla voi täydentää yövoidetta 2-3 kertaa viikossa. Vakauttava C-vitamiini ja virkistävä ruusunjuuri ovat kuin tehopiriste iholle.

Night Care Intense - Vitamiiniyövoide

Hoitava ja helposti imeytyvä yövoide joka tekee ihosta sammetinpehmeän. Sisältää runsaasti kosteuttavia aineita sekä A-, C- ja E-vitamiinejä.

Carrot Oil - Porkkanaöljy

Ylellinen kasvoöljy joka ravitsee ihoa ja antaa raikasta kuulautta. Porkkanaöljyn pohjana on käytetty ravinteikkaita avokado-, auringonkukka- ja vehnäalkioöljyjä.

Rose Cream - Ruusuvoide

Ruusuvoide ryppyjen ehkäisyyn on tehokas ihon kosteuden säilyttäjä ja pehmentäjä, joka hidastaa ihon ikääntymistä. Voide on vahvasti kosteuttava ja tasoittava.
TOP