Carrot Oil - Porkkanaöljy

Ylellinen kasvoöljy joka ravitsee ihoa ja antaa raikasta kuulautta. Porkkanaöljyn pohjana on käytetty ravinteikkaita avokado-, auringonkukka- ja vehnäalkioöljyjä. Sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle. Imeytyy nopeasti.

Kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja 98 % on luonnonmukaisiksi sertifioituja. Sopii vegaaneille. Djurens Rätt -yhdistyksen ja kansainvälisen PETA:n hyväksymä

Sisältö:

Avokadoöljyä*, auringonkukkaöljyä*, vehnänalkioöljyä, porkkanauutetta, karoteenia, jojobaöljyä*, rapsiöljyä, rosmariinia*, E-vitamiinia, kasvisterolia, kasvip. pehmennysainetta, ruusuöljyä*, soijaöljyä, kasviparfyymia

*Luonnonmukaisesti sertifioitu: EEC 834/2007 ja USDA/FDA

Inci:

Persea gratissima oil*, Helianthus annuus seed oil*, Triticum vulgare germ oil, Daucus carota sativa root extract, Betacarotene, Simmondsia chinensis seed oil*, Brassica napus seed oil, Rosmarinus officinalis leaf oil*,Tocopherol, Beta-sitosterol, Squalene, Rosa damascena flower oil*, Glycine soja oil, Parfum

Koko: 50 ml

MUUT TUOTTEET:

Vitamin C Serum with Rose Root - C vitamiiniseerumi

Ruusunjurta sisältävä C-vitamiiniseerumi on syvävaikutteinen seerumi, jolla voi täydentää yövoidetta 2-3 kertaa viikossa. Vakauttava C-vitamiini ja virkistävä ruusunjuuri ovat kuin tehopiriste iholle.

Night Care Intense - Vitamiiniyövoide

Hoitava ja helposti imeytyvä yövoide joka tekee ihosta sammetinpehmeän. Sisältää runsaasti kosteuttavia aineita sekä A-, C- ja E-vitamiinejä.

Lip Balm - Huulirasva

Suojaa huuliasi tehokkaasti sekä ravitsee ja pehmentää aiheuttamatta voiteluriippuvuutta. Sisältää karnaubavahaa, joka suojaa kylmältä ja tuulelta sekä säilyttää huulten lämmön ja kosteuden.

Rose Cream - Ruusuvoide

Ruusuvoide ryppyjen ehkäisyyn on tehokas ihon kosteuden säilyttäjä ja pehmentäjä, joka hidastaa ihon ikääntymistä. Voide on vahvasti kosteuttava ja tasoittava.
TOP