TUOTTEEMME

Tuotteemme auttavat ihoa tehokkaasti palautumaan, suojautumaan ja uudistumaan luonnollisella tavalla ja ympäristöä rasittamatta. Tuotteidemme pohjana on aloe vera, kiinalainen vihreä tee ja kylmäpuristetut kasviöljyt. Ne tekevät Rosenserienin tuotteista hellävaraisia ja riittoisia.

Ekologista ja luonnollista ihonhoitoa koko perheelle

Rosenserienin tuotteet helliät ja hoitavat sekä kasvoja että kehoa. Niissä vitamiinit, mineraalit, proteiinit, hivenaineet ja antioksidantit ovat hyvässä tasapainossa keskenään. Sisältö on sataprosenttisen luonnollista ja suurimmaksi osaksi tuotettu luonnonmukaisiksi sertifioiduista raaka-aineista.

Käytämme aloe veraa, joka on luonnonmukaiseksi sertifioitu ja reilun kaupan tuote. Kaikki käyttämämme kasvit ja yrtit tulevat luonnonmukaisilta viljelmiltä. Kasveja ei siis ruiskuteta kemikaaleilla tai lannoiteta keinolannoitteilla.

Säilyvyyden takaamiseksi käytämme C- ja E-vitamiineja sekä luonnollista, hedelmistä ja marjoista saatavaa natriumsuolaa. Emme ole koskaan testanneet tuotteitamme eläimillä. Sen sijaan käytämme allergikoille sopivia ainesosia
ja testaamme tuotteitamme vapaaehtoisilla ihmisillä.

KIINNOSTUITKO?

OSTA VERKKOKAUPASTAMME

Verkkokaupastamme löydät kaikki tuotteemme, ja tilaat ne helposti kotiisi.

TOP