Rose Water - Ruusuvesi

Alkoholiton, hoitava kasvovesi. Neutralisoi veden haitallista vaikutusta ihoon.Tekee ihon vastaanottavaiseksi kosteusvoiteelle tasapainottamalla ihon pH:n. Supistaa ihohuokoset puhdistuksen jälkeen. Sopii kaikille ihotyypeille.

Kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja 94 % on luonnonmukaisiksi sertifioituja. Sopii vegaaneille. Djurens Rätt -yhdistyksen ja kansainvälisen PETA:n hyväksymä

Sisältö:

Kiinalaista vihreää teetä*, ruusunkukkavettä*, kasvip. emulgointiainetta, kasvip. glyserolia*, C-vitamiinia, E-vitamiinia, kasvisterolia, kasvip. kosteustekijää, ruusuöljyä*, soijaöljyä, 2 kasvisuolaa, kasviparfyymia, vettä.

*Luonnonmukaisesti sertifioitu: EEC 834/2007 ja USDA/FDA

Inci:

Camellia sinensis leaf extract*, Rosa damascena flower water*, PPG-1 Trideceth-13, Glycerin*, Sodium ascorbyl phosphate, Tocopherol, Beta-sitosterol, Squalene, Rosa damascena flower oil*, Glycine soja oil, Sodium anisate, Sodium levulinate, Parfum, Aqua.

Koko: 200 ml

MUUT TUOTTEET:

Cleansing Cream - Puhdistusvoide

Hellävarainen puhdistusemulsio päivittäiseen käyttöön. Poistaa tehokkaasti iholta lian, pölyn ja meikin. Sopii kaikille ihotyypeille.

Face Wash - Pesugeeli

Yrttipitoinen syväpudistava pesugeeli. Tehokas meikin poistaja, mutta ei vahingoita ihon hengityskykyä.

Gentle Peeling - Kuorintavoide

Mieto ja hellävarainen kuorintavoide. Poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet. Lisää verenkiertoa ja tekee ihosta raikkaan ja kirkkaan.

Clay Mask - Savinaamio

Ihoa tasoittava, rentouttava ja pehmentävä savinaamio. Savi sisältää luonnollisen mineraalisekoituksen joka voi edistää solujen uusiutumista.
TOP