Vitamin C Serum with Rose Root - C vitamiiniseerumi

Ruusunjurta sisältävä C-vitamiiniseerumi on syvävaikutteinen seerumi, jolla voi täydentää yövoidetta 2-3 kertaa viikossa. Vakauttava C-vitamiini ja virkistävä ruusunjuuri ovat kuin tehopiriste iholle. Seerumi säilyttää ja palauttaa ihon kimmoisuuden ja kuulauden. Soveltuu myös herkälle ja rasvaiselle iholle. Seerumi hoitaa myös auringon vaurioittamaa ihoa.

Kaikki ainesosat ovat luonnollisia ja 82 % on luonnonmukaisiksi sertifioituja. Sopii vegaaneille. Djurens Rätt -yhdistyksen ja kansainvälisen PETA:n hyväksymä

Sisältö:

Aloe veraa*, C-vitamiinia, C-vitamiinia, kasvip. glyserolia*, antioksidanttia (ja) natriumsuolaa, ruusunjuurta, ksantaanikumia, kasviparfyymia, ruusuöljyä*, hedelmähappoa, natriumsuolaa

*Luonnonmukaisesti sertifioitu: EEC 834/2007 ja USDA/FDA

Inci:

Aloe barbadensis leaf juice*, Glycerin*, Sodium ascorbyl phosphate, Rhodiola rosea root extract, Xanthan gum, Rosa damascena flower oil*, Salicylic acid, Sodium anisate, Sodium levulinate, Potassium sorbate, Parfum, Benzyl alcohol, Aqua

Koko: 20 ml

MUUT TUOTTEET:

Night Care Intense - Vitamiiniyövoide

Hoitava ja helposti imeytyvä yövoide joka tekee ihosta sammetinpehmeän. Sisältää runsaasti kosteuttavia aineita sekä A-, C- ja E-vitamiinejä.

Carrot Oil - Porkkanaöljy

Ylellinen kasvoöljy joka ravitsee ihoa ja antaa raikasta kuulautta. Porkkanaöljyn pohjana on käytetty ravinteikkaita avokado-, auringonkukka- ja vehnäalkioöljyjä.

Lip Balm - Huulirasva

Suojaa huuliasi tehokkaasti sekä ravitsee ja pehmentää aiheuttamatta voiteluriippuvuutta. Sisältää karnaubavahaa, joka suojaa kylmältä ja tuulelta sekä säilyttää huulten lämmön ja kosteuden.

Rose Cream - Ruusuvoide

Ruusuvoide ryppyjen ehkäisyyn on tehokas ihon kosteuden säilyttäjä ja pehmentäjä, joka hidastaa ihon ikääntymistä. Voide on vahvasti kosteuttava ja tasoittava.
TOP