RAVINTO

Kun tunnet olevasi kaunis, se myös näkyy ulospäin. Rosenserienin erityisen ravitsevat tuotteet ulottuvat luonnollisella tavalla syvälle ja uudistavat, korjaavat sekä vahvistavat ihoa. Joskus ihosi on erityishoidon tarpeessa.

Vitamin C Serum with Rose Root - C vitamiiniseerumi

Ruusunjurta sisältävä C-vitamiiniseerumi on syvävaikutteinen seerumi, jolla voi täydentää yövoidetta 2-3 kertaa viikossa. Vakauttava C-vitamiini ja virkistävä ruusunjuuri ovat kuin tehopiriste iholle.

Night Care Intense - Vitamiiniyövoide

Hoitava ja helposti imeytyvä yövoide joka tekee ihosta sammetinpehmeän. Sisältää runsaasti kosteuttavia aineita sekä A-, C- ja E-vitamiinejä.

Carrot Oil - Porkkanaöljy

Ylellinen kasvoöljy joka ravitsee ihoa ja antaa raikasta kuulautta. Porkkanaöljyn pohjana on käytetty ravinteikkaita avokado-, auringonkukka- ja vehnäalkioöljyjä.

Lip Balm - Huulirasva

Suojaa huuliasi tehokkaasti sekä ravitsee ja pehmentää aiheuttamatta voiteluriippuvuutta. Sisältää karnaubavahaa, joka suojaa kylmältä ja tuulelta sekä säilyttää huulten lämmön ja kosteuden.

Rose Cream - Ruusuvoide

Ruusuvoide ryppyjen ehkäisyyn on tehokas ihon kosteuden säilyttäjä ja pehmentäjä, joka hidastaa ihon ikääntymistä. Voide on vahvasti kosteuttava ja tasoittava.

Organic Cotton Mask Anti-aging and Moisturising

Täysin luonnonmukainen seeruminaamio luomupuuvillasta. Naamio kosteuttaa tehokkaasti, pehmentää ja heleyttää ihoa sekä vähentää hienoja juonteita
TOP