Sweden Eco for Men Wash and shave gel

Miesten ihorakenteelle kehitetty geeli sekä pesuun että parranajoon. Geeli poistaa tehokkaasti lian ja rasvan sekä pehmentää partakarvat ennen parranajoa. Se on syväpuhdistava, mutta samalla iholle hellävarainen.

Kosteuta kasvot ja kaula vedellä, hiero pieni määrä geeliä vaahdoksi. Aja parta ja huuhtele vedellä. Iho tuntuu raikkaalta, puhtaalta ja pehmeältä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käytä mielellään tämän jälkeen After Shave Tonic ja Moisturizer for Men.

Kaikki ainesosat ovat 100 % luonnollisia ja 78 % on luonnonmukaisiksi sertifioituja. Djurens Rätt -yhdistyksen ja kansainvälisen PETA:n hyväksymä. 100% vegaaninen.

Sisältää

Aloe veraa, piparminttuvettä, kasviperäistä pesuainetta, kasviper. glyserolia, kasviper. pesuainetta, ksantaanikumia, arganöljyä, taikapähkinää, kasviper. sorbitolia, merisuolaa, ruusuöljyä, 2 kasvisuolaa, kasviper. emulgointiainetta, kasviparfyymia, vettä.

* Vesi ( Aqua) Emme lisää tuotteisiin vettä, mutta osa raaka-aineista on liotettu veteen, mikä on ilmoitettava tuoteselosteessa.

Inci

Aloe barbadensis leaf juice, Mentha piperita leaf water , Sodium laureth sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl betaine, Xanthan gum, Argania spinosa kernel oil, Hamamelis virginiana leaf extract, Sorbitol, Sodium chloride, Rosa damascena flower oil, Sodium levulinate, Sodium anisate, Sorbitan caprylate, Parfum, Aqua.

Koko: 100 ml

MUUT TUOTTEET:

Sweden Eco for Men Refreshing toner - Kasvo ja Partavesi

Virkistävä kasvo- ja partavesi käytettäväksi puhdistuksen ja parranajon jälkeen.

Sweden Eco for Men Moisturizer - Kosteusgeeli

Ekologinen, ihoa rauhoittava kosteusgeeli kasvoille ja kaulalle.

Sweden Eco for Men Shampoo for Hair and Body - Suihkusaippua/shampoo

Mieto ekologinen miesten suihkusaippua/shampoo. Sisältää hiuksia ja ihoa suojaavaa, hoitavaa ja vahvistavaa arganöljyä.

Sweden Eco for Men Deodorant

Ekologinen, 100 % luonnollinen ja tehokas deodorantti, myös herkälle iholle.
TOP