NÄRING

Ibland behöver huden lite extra, för att vårda och skydda eller kanske för att aktivera. Det kan vara näring från en kallpressad vegetabilisk olja eller ett uppiggande serum. Vid vissa tillfällen kan huden behöva lugnande närande ämnen efter en period av mer påfrestningar i form av t. ex. stress eller kanske en kall torr vinter. Vid andra tillfällen kan huden istället behöva en mer aktiv substans som stimulerar, piggar upp och arbetar på cellnivå. Rosenseriens ekologiska produkter med extra näring går på djupet på naturlig väg och förnyar, reparerar och förstärker huden.

Vitamin C Serum with Rose Root - C vitaminserum med rosenrot

C-vitaminserum med rosenrot är ett djupverkande serum som komplement till fuktkräm till natten. Med C-vitamin och rosenrot ger den huden en energikick.

Night Care Intense - Vitaminkräm natt

Vårdande nattkräm som absorberas lätt och gör huden sametslen. Rik på fuktighetsbevarande ämnen och vitamin A, C och E.

Carrot Oil - Morotsolja

En exklusiv olja som tillför din hud näring och ger en fräsch lyster. Morotsoljan har en bas av näringsrika oljor från avokado, solrosor och vetegroddar.

Lip Balm - Läppcerat

Skyddar läpparna, ger näring och mjukar upp utan att skapa smörjberoende. Innehåller karnaubavax som skyddar mot väder och vind och bevarar värme och fukt.

Rose Cream - Rosenkräm

Rosenkräm antirynk är en intensivt fuktighetsbevarande och mjukgörande kräm som motverkar hudens åldrande. Den har en starkt återfuktande och utslätande effekt på huden.

Organic Cotton Mask Anti-aging and Moisturising

100 % naturlig serummask av ekologisk bomull som ger intensiv återfuktning, mjukgör, reducerar fina linjer och ger huden lyster.
TOP