SWEDEN ECO FOR MEN

Rosenseriens herrserie nylanserades under eget varumärke "Sweden Eco Skincare for Men" under maj 2019. Produkterna har en lätt och fräsch doft av sandelträ och kryddnejlika.

Män har liksom kvinnor olika hudtyper. Generellt har många män en något grövre hud och ofta med en hög talgproduktion men det finns också många män som har torr hud som lätt blir fnasig. Även känslig hud förekommer hos män. Rosenseriens herrprodukter är framtagna för mannens olika hudtyper som behöver effektiv rengöring, lugnande fukt och näring som lätt tas upp av huden utan att lämna en blank yta.

Sweden Eco for Men Shaving soap - Raktvål

En ekologisk och mild raktvål/ansiktstvätt med olivolja och aloe vera som mjukgör och återfuktar huden. Ger ett krämigt lödder som minimerar risken för hudirritationer.

Sweden Eco for Men Refreshing Toner - Rak och ansiktsvatten

Uppfriskande ansikts-/rakvatten som används efter Rengöring och rakning. Ger en fräsch känsla, sluter porerna och återställer hudens pH-värde.

Sweden Eco for Men Moisturizer - Fuktgelé

Huden behöver fukt och näring för att hålla sig mjuk, fräsch och spänstig. En mjuk och väl återfuktad hud håller sig vital längre. Absorberas lätt och tillför fukt utan att göra huden blank.

Sweden Eco for Men Shampoo for Hair and Body - Schampo för hår och kropp

Mild ekologisk duschkräm/schampo för kropp och hår. Innehåller arganolja som skyddar, vårdar och stärker hår och hud.

Sweden Eco for Men Deodorant

100 % naturlig och effektiv deodorant. Gjord för att tåla tuffa tag och vara mild mot din hud

Sweden Eco for Men Shaving brush - Rakborste

Sweden Eco har tagit fram en vegansk rakborste där borsten är tillverkad av återvunna fibrer från PET-flaskor.

Sweden Eco for Men Beard and face oil

Exklusiv och ekologisk skägg- och ansiktsolja. Gör skägget mjukt och har en vårdande effekt på huden. Innehåller näringsrika och aktiva oljor från vattenmelonkärnor, chia, crambe och argan. Utmärkt som massageolja för ansiktet. Används som komplement till fuktkräm.

Sweden Eco for Men Wash and shave gel

Är en kombinerad tvätt och rakgelé som är framtagen för manlig hudstruktur. Den tar effektivt bort smuts, fett och mjukar upp skäggstråna innan rakning. Gelén gör rent på djupet samtidigt som den är skonsam för din hud.
TOP